torsdag 10. mai 2012

Clean and Simple konfirmasjonskort

Runde 9 i Kort-O-Mania på Scrapping.no var One Layer kort. Helt i min gate, men fortsatt litt av en utfordring. Den største utfordringen lå nok i det å velge bare en ide. Og her er det jeg endte opp med:


Jeg er nok ganske C&S av meg, men jeg liker likevel å ha noe pynt på kortene mine. Jeg måtte virkelig jobbe for å motstå fristelsen for å lime på litt bling eller en sommerfugl her.
En annen utfordring var den embossingen. I ettertid ser jeg at det ville vært enkelt å bare legge en del av kartongen i folderen og kjøre den igjennom, men jeg var bestemt på å prøve "partial embossing"-teknikken, som går på å legge kartong under folderen med unntak av på det stedet du ikke ønsker embossing. Med andre ord strevde jeg litt med å få det sånn som jeg ville. Det endte heller ikke akkurat som jeg ville. Det skulle egentlig være et stående kort, men når jeg bommet med embossingen fant jeg ut at det så bedre ut liggende, så da ble det sånn som dette. Feltet i midten er svertet med Distress Ink og teksten er stemplet med Archival Ink.

Supplies:
Paper: White cardstock
Stamps: Stempelglede
Ink: Distress Ink - Milled lavender, Archival Ink - Jet Black
Other: Sizzix embossing folder

1 kommentar:

  1. kjempefint 'clean & simple' kort! flott oppsett og embossing teknikk ~ helt enig, når jeg lager 'enkle' kort er det veeeldig vanskelig å ikke putte på litt ekstra bling, en blomster ekstra her eller der... :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...