søndag 28. juni 2015

30 minutters-kort

Denne artikkelen er skrevet for scrapping.no.

Bursdagsselskapet nærmer seg, du har verken kort eller gave, hva gjør du?
Panikkanfall er en løsning. Og dessverre en løsning jeg lander på altfor ofte. Som president i prokrastineringsklubben er dårlig planlegging og dårlig tid heller regelen enn unntaket for min del, men når man har hatt dårlig tid så mange ganger som meg så lærer man jo en del triks. Og tro det eller ei, men dette kortet ble til på en halvtime... da ikke medregnet den halve timen jeg brukte på å lete etter stempler som på mystisk vis har forsvunnet!

 
I slike tilfeller er det virkelig snakk om å "tage hvad man haver" og jeg har ganske mye innen rekkevidde fra arbeidsplassen min, særlig når jeg ikke har ryddet opp etter tidligere prosjekter! *rødme*
Et bakgrunnsark fra Maja Design Sofiero-kolleksjonen, svertet kjapt med Distress Ink Gathered Twigs og rufset kjapt.
Et tekststempel fra Kort & Godt stanset ut med en passende Spellbinders die. Og så slenge på litt pynt, en sommerfugl fra Staz, blomster og perler er en selvfølgelighet.

Så var det innsiden da. Med tidligere nevnte prokrastinering og dårlige planlegging, så har jeg ikke alltid nok ark igjen til å gjøre alle sidene likedane. Og jeg syns egentlig det er litt gøy å gjøre sidene like, men ulike. Oftest mathcer jeg side 1 og 3, men her passet det bedre med 1 og 2 siden overlay'en vistes bedre på det brune arket enn på det lilla, som er fra Maja Designs Vintage Spring Basics-kolleksjonen.

Ja, du leste riktig! Overlay på den ene innsiden, som egentlig er beregnet på Project Life, har jeg sydd på med litt random søm i tre av kantene og på den måten lage en lomme som skal inneholde bursdagsgaven. Må innrømme at jeg egentlig syns løsningen var temmelig smart!

Og gaven må jeg innrømme at jeg ikke hadde tenkt på hvis det ikke hadde vært for vår egen CorneliaE. Du skulle bare visst hvor mye du har inspirert meg opp igjennom årene, Cornelia! *ler* Skrapelodd: kjapt, enkelt, billig og en god tanke. Man håper jo gjerne at mottakeren skraper frem en solid gevinst!

Og til slutt en helt enkel bakside med mitt personlige stempel og et Kort & Godt-stempel maskert inn i midten.
Kjapt og enkelt og det funker for min del! ;-)

3 kommentarer:

  1. Hehe, vi er nok mange som kjenner oss igjen både i det ene og andre her.... ;-) Men superflott kort på en halvtime, det hadde jeg definitivt ikke greid!!! Ha en fin søndag :-)

    SvarSlett
  2. lekkert! og så genialt med overlay som lomme!! *må huskes*

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...