torsdag 27. august 2015

Eksplosjonsboks til bryllup

Etter en laaaang sommerferie er jeg endelig tilbake på lekerommet. Riktignok innimellom alt annet som skjer, men det er deilig å komme igang uansett!
Denne artikkelen er skrevet for scrapping.no

Jeg sier alltid at alt skal prøves minst en gang, og nå har jeg endelig fått muligheten til å prøve meg på en eksplosjonsboks med kake inni.

Som vanlig hadde jeg skikkelig dårlig tid på prosjektet, men jeg kunne ikke la denne muligheten gå fra meg. Det endte med en våkenatt, for dette er tidkrevende greier altså! Ikke vanskelig, det bare tar tid. Særlig når man prøver å være litt perfeksjonist. *ler*
Fra utsiden ser det kanskje ikke ut som noe særlig spennende. Jeg ville at den skulle være litt "kjedelig" utenpå, sånn at "wow-effekten" ble desto større når man tar av lokket. *fnis*
Bestillingen lød i utgangspunktet på et bryllupskort til to menn som skulle gifte seg, med base i grått eller dus blått og hvitt, og masse blomster og stæsj i skarpe farger, gjerne rødt og oransje. Med et rimelig lavt kreativitetsnivå etter en laaaang sommerferie, hadde jeg ingen anelse om hvordan jeg skulle gripe fatt dette, men på ett eller annet vis så kom da ideene flytende etter hvert. Den største utfordringen var å få dus blått til å matche med skarpe farger, tenkte jeg.
Jeg humrer litt for meg selv når jeg tenker på prosessen her, og arkene jeg har brukt, som er hovedsakelig fra Maja Designs "Vintage Baby"-kolleksjon. Jeg syns dette beviser ganske godt at en kolleksjon kan brukes til så mye mer enn det den egentlig er beregnet på! Det stripete arket på kaken og lokket er fra Pion Designs "Linneaus Botanical Collection". Som matting har jeg brukt den nye kartongen fra Pion Design Palette i fargen Blue III. Alle arkene er svertet med Distress Ink Weathered Wood.
Blomstene var en historie for seg, men jeg endte til slutt opp med en bukett fra både I am Roses og Wild Orchid Crafts i både mørk ceriserosa, rødt, orange, rosa, grønt og hvitt, samt pyntebær fra Wild Orchid Crafts. Her er det nok smak og behag, men jeg syns faktisk ikke det ble så skrikende galt som jeg hadde fryktet.
På toppen har jeg festet en søt charm fra Storyteller og stemplene jeg har brukt på panelene rundt er fra Kort & Godt og Stempelglede. Siden paret angivelig elsker glitter og stas, har flere av blomstene og kakekantene fått et lag med Stickles Frosted Lace. Passelig diskret til et bryllup, tenkte jeg.
De samme blomstene og fargene går igjen på lokket, bare fulgt av en kakeserviett og et lite banner med stempel fra Kort & Godt. Alle tekstene er stemplet med Hero Arts Shadow Ink i fargen Charcoal.
Og til sist et lite glimt av undersiden på boksen. Kanskje det aldri blir oppdaget av mottakerne, men jeg syns dette lille stempelet fra Kort & Godt er så perfekt til bryllup, så det måtte få være med det også.
Jeg håpet at paret ville verdsette en slik reaksjon, men responsen fra både bestiller og mottakere var helt uventet. Men akkurat sånt gjør denne hobbyen SÅ verdt å holde på med!!  Og selv om det tok lang tid å lage en slik kreasjon, så ble det jammen en til like etterpå, men den må dere vente noen dager med å se. ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...