fredag 27. mai 2011

En juvel

Er det ikke herlig når du roter gjennom tingene dine og finner en juvel du hadde glemt at du hadde? Jeg gjorde det her om dagen og fant dette stempelsettet fra Kaisercraft som jeg kjøpte for ikke så lenge siden og hadde glemt at jeg hadde. Jeg vet hva dere tenker, hvordan er det mulig!? Vel, dere har ikke sett arbeidsbordet mitt, og dere vet hva de sier: Ute av syne, ute av sinn.
Så jeg tenkte det ville være perfekt å bruke til et CAS kort med Emboss resist-teknikken jeg nettopp har lært meg. Jeg trenger litt mer øvelse, men til å være første forsøk syns jeg det ble ganske bra.


************
Don't you just love it when you rummage through your stuff and find some gem you forgot you had? I did that the other day and found this stamp set from Kaisercraft that I forgot I had. I know what you're thinking, how could I forget!? Well, you haven't seen my workdesk, and you know what they say: Out of sight, out of mind.
So I thought this would be perfect for a CAS card using the emboss resist technique I just learned. I need some practice though, but for a first attempt I think it looks ok.

With this card I'm entering the following challenges:

3 kommentarer:

 1. It is perfect Renate
  Very subtly and delicate
  thank you so much
  Diva LIM mandi
  Less is More

  SvarSlett
 2. Hvor er dit kort fint - og sikke et lækkert stempel. Godt du fandt det! hihi...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...