torsdag 14. november 2013

KOM #8

Da er høstens KOM avsluttet. Det har vært åtte herlige uker med inspirerende og utfordrende oppgaver og utrolig mange fantastiske bidrag. Den siste oppgaven var i følge KOM-sjef Lena, så snill som det gikk an å være: "Lag noe du elsker og sitte og pusle med, om det er lag på lag, enkelt, bånd, fargelegging eller blomster." 
Jeg syns jo dette er det vanskeligste av alt! Jeg elsker jo alt ved denne hobbyen, hvordan skal man da velge hva man skal gjøre?? Men jeg øver meg i å stole på magefølelsen og gjøre det jeg har lyst til, ikke det som forventes, så da ble det dette resultatet:

Jeg elsker å grise, jeg elsker å lage maskuline kort og jeg koser meg med å herje med Pion-ark. Og siden farsdagen kom og gikk uten at verken far i huset eller min egen far fikk farsdagskort, så ble det det.
Basen er av kraft kartong, bakgrunnsarket fra FabScraps og panelet i midten er fra Pion (Grandma's School book). Tagene er sydd fast i panelet med maskinsøm.
Pion-arket og tagene har jeg svertet med Distress Ink Antique Linen, Vintage Photo og Walnut Stain. Deretter stemplet jeg alt med et splash stempel fra The Greeting Farm i Vintage Photo og et rute-stempel fra Tim Holtz. Så stemplet jeg noen kaffeflekker med et stempel fra Kreativ Hobby i Archival Ink Coffee.
Silhouetten av far og datter er printet fra Internett. Teksten er også printet og svertet med Walnut Stain.
"A father holds his daughter's hand for a short while, but he holds her heart forever."
Tannhjulene er fra Dusty Attic, de er sprayet med Glimmer Mist Creme de Chocolate, og på tannhjulet til venstre festet jeg til slutt et lite perlehjerte.

Nok en gang kom jeg til finalen og endte til slutt med en tredjeplass. Tusen takk til alle som stemte på meg i denne runden.
Men Kort-O-Mania er jo mer enn en runde, så med alle poengene jeg har samlet gjennom åtte runder, endte jeg faktisk med å vinne sammenlagt. DET er gøy, det!  Igjen vil jeg si tusen tusen takk til alle som har stemt på mine bidrag i alle runder. Det varmer virkelig!

Til slutt vil jeg si tusen takk til Lena og Elin aka ~Tjorven~, for super ledelse av konkurransen og ikke minst en kjempestor takk til Scrapomania som har sponset oss! 

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med seier sammenlagt og 3 plass, dette kortet er nydelig, fargene oppsettet og den røffe pynten,likte det jeg.klem Synnøve

    SvarSlett
  2. God morgen og gratulerer kjempemasse med veldig fortjent seier!!! Du lager så sinnsykt mye fint, så at du stakk av med seieren er ingen overraskelse. Jeg skal late som om jeg ikke leste det med herping av Pion-ark, men fy søren som jeg digger all den bakgrunnsstemplingen du har gjort på dette kortet. Og løsningen med påsydde tags som nesten møtes halvveis og knytes sammen med en sløyfe var fantastisk!! Lekkert ble det!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...