onsdag 21. mai 2014

KOM #6 - Tryllekort

I runde 6 i Kort-O-Mania skulle vi lage tryllekort etter malen til Marianne. Jeg har jo sett disse kortene ørten ganger før, men har liksom ikke tenkt at det var noe jeg hadde lyst til å prøve. Nå ble jeg jo nødt til det og du verden så gøy det var!

Det ble (nesten selvfølgelig) et nytt konfirmasjonskort. Denne gangen har jeg gått løs på mine kostelige Maja-ark fra Sofiero-kolleksjonen. De er så nydelige at det nesten gjør vondt å kutte i dem. På "vingene" har jeg brukt MS Doily Lace-punchen og svertet alle kanter med Distress Ink Vintage Photo.

Slik ser kortet ut oppreist. Jeg har stanset ut en oval med Spellbinders Labels Ten og stemplet en tekst fra Kort og Godt. Syns du det ser ut som kortet spriker litt? Det er fordi innsiden skjuler en liten hemmelighet!

I stedet for å gi en gave ved siden av et så lekkert kort, har jeg lagt gaven inni kortet! Det vil si, akkurat dette smykket har jeg lånt fra min datter. Den egentlige gaven er ikke kjøpt enda. *S* Ideen kom fra min søster og jeg fikk umiddelbart assosiasjoner til det kortet som først inspirerte meg til å begynne med kortlaging, hvor det var festet et par øredobber på innsiden. Jeg lagde dermed en oval tilsvarende den på forsiden, skjærte et par snitt i toppen og festet det på 3D puter, slik at kjedet får plass bak panelet. Jeg hadde derimot glemt å ta tykkelsen med i betraktningen, så forsiden spriker litt, men det får så være.

Slik ser baksiden ut, med mitt personlige Raggsocka-stempel fra Rox Stamps og en liten tekst fra Kort og Godt.

Dette var et utrolig morsomt og rimelig enkelt kort å lage, så det kommer definitivt flere her etterhvert. ;-)
Tusen takk for stemmene jeg fikk i runden!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...