lørdag 8. mars 2014

Team Scrapping - Bryllupskort med Marianne Design

Jeg har ikke gått i dvale, jeg er opptatt som bare det. Bare med ting som ikke kan vises frem enda! ;-) Men her er et til publisering i dag.
*I'm not hibernating, I'm busy as ever. Only with things that can't be shown yet! ;-) But here's one for publication today.*

Som medlem av Team Scrapping på Scrapping.no er en del av "jobben" å skrive artikler til fremsiden og i dag er min aller første artikkel for teamet publisert, med dette kortet som et resultat.
*As a member of Team Scrapping at Scrapping.no a part of the "job" is to write articles for the main page and today my very first article for the team is published, with this card as a result.*

I min bok er det fint lite som er så stas som å få leke seg med lekre sponsorprodukter. Her har jeg fått en herlig die fra Marianne Design og artikkelen jeg skrev om det, kan du lese på her på scrapping.no.
*In my book there's not many things cooler than getting to play around with gorgeous sponsor products. Here I've gotten a lovely die from Marianne Design and the article I wrote about it can be read here at scrapping.no. (In Norwegian.)*

6 kommentarer:

 1. Gjett om vi hoppet av glede da du sendte søknad! I tillegg døde jeg litt av lykke da jeg så dette kortet på bakrommet, for det er så utrolig nydelig!! Digger fargebruken, blomstene, perlene, sommerfuglene, die-bruk og oppsett. Alt er bare helt fabelaktig, og som sagt er vi veldig (hvertfall jeg) glade for å ha deg på teamet!! Stooooor klem

  SvarSlett
 2. Dette kortet er utrolig flott. Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår.

  Wenche hos Scrappelyst

  SvarSlett
 3. Utrolig lekkert bryllupskort, et av de flotteste jeg har sett! Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst.

  Katrine

  SvarSlett
 4. Dette bryllupskortet er bare helt nydelig, og jeg har ikke sett noe lignende. Diesen du har brukt fra Marianne design er lekker, og du rammer det hele så fint inn med nydelige blomster og sommerfugler. Herlige farger også.

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 5. Alldeles nydelig kort du har laget. Liker kjempegodt at porten er hovedmotiv og ikke minst den søte pyntingen din.

  Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst. Håper å se bidrag fra deg i kommende utfordringer også. Masse lykke til i trekningen av oppstartsutfordringen vår.

  Hilsen fra Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett
 6. Lekkert bryllupskort :) Fine farger og veldig flott pyntet :)

  Tusen takk for at du deltar på åpningsutfordringen hos Scrappelyst :)

  Klem fra DT Kristine

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...