fredag 21. mars 2014

Gratulerer med overstått, Elin!

Søteste Elin, aka ~Tjorven~, hadde bursdag for en tid tilbake og snille jenter fortjener en liten oppmerksomhet, så det gikk en liten konvolutt herfra til henne. Men jeg kunne ikke publisere det før jeg visste at det var kommet frem og så mye som hun farter rundt, så tok det sin tid.


Til jul fikk jeg en alldeles herlig chevron die fra henne og siden hun har mast etter å se flere CAS kort fra meg i det siste, var det ganske naturlig å lage et CAS-kort med chevron die'en til dagen hennes.
*Sweet Elin, aka ~Tjorven~, had her birthday some time ago and sweet girls deserves a little attention so a little envelope went from me to her. But I couldn't publish this before I knew that she'd got it and she's around so much that it took a while.
For christmas I got a gorgeous chevron die from her and since she's been nagging me about more CAS cards lately it naturally had to be a CAS card with the chevron die for her birthday.*Jeg har ganske enkelt stanset ut mønsteret i en herlig brun Bazzill kartong og festet den over en hvit base. Samme kartongen har jeg festet over med et stempel fra Norsk Stempelblad som jeg embosset i hvitt og limte over.
*I simply die cut the pattern in a gorgeous brown Bazzill cardstock and adhered it over a white base. I adhered the same cardstock with a stamp from Norsk Stempelblad that I embossed in white.*

Jeg skulle veldig gjerne ha gjort mer utav dette, men tiden strekker dessverre ikke til alt man skulle ønske og så er det jo tanken som teller. Og for en gangs skyld fikk jeg sendt det i tide, så hun vet at jeg faktisk hadde tenkt tanken! *lol*
*I would love to have done more out of this, but unfortunately the time doesn't always allow for me to do all I want to and besides it's the thought that counts. And for once I managed to send it in time, so she'll know that I actually thought the thought! *lol*

Gratulerer med overstått, søta! Håper du hadde en herlig dag!
*Happy belated birthday, sweetie! Hope you had a wonderful day!*


Challenges:
Love to create #107 - CAS (Clean and simple)
TTPH #33 - Anything goes (opt use bling)
Daring cardmakers - Do die-licious (use dies)

12 kommentarer:

 1. Det er alltid like moro å se C&S-kort fra deg, og enda mer stas når kortet faktisk er mitt og bare mitt!!! Fantastisk herlig kort (og som med alle kort er det enda bedre irl enn på bilder), og det er gøy at du har tatt i bruk julegaven din. Gleder meg til å se hva mer du finner på med die'en din!! :)

  SvarSlett
 2. Beautiful card!
  Thanks for joining our challenge at Love to Create.

  Kitty
  LTC DT

  SvarSlett
 3. This is gorgeous. So elegant. I love the chevron background. Thank you for joining TTPH this week.

  SvarSlett
 4. Lovely card, so simple x
  Thank you for joining our challenge (Through the Purple Haze) Good luck x

  SvarSlett
 5. Beautiful elegant card...

  fiona DT
  TTPH

  SvarSlett
 6. Heldige Elin som fikk et så flott kort fra nesten Nordpolen *lol*...Herlig kort, og fyttirakkern så stilig den diesen er!! Takk for at du er med oss i TTPH, og masse lykke til :)

  Lisbeth :)

  SvarSlett
 7. Beautiful!
  Thanks for sharing with us at Love to Create with our CAS or Classy & Elegant challenge!
  Hugs!
  Jackie - LTC

  SvarSlett
 8. Great card.

  Thanks for sharing at Love to Create this week.

  Susan

  SvarSlett
 9. Beautiful! Thank you for sharing with us at Love to Create this week.
  Ruza, LTC Admin/Designer
  Ruza's Craft Corner

  SvarSlett
 10. Wonderful card! It's super-elegant and I so love that chevron! Thanks for playing along with the Daring Cardmakers this week.

  SvarSlett
 11. What a fun wee card! Thanks for taking part in the Daring Cardmakers Dare

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...