lørdag 10. september 2011

She's alive!!

Jeg burde skamme meg for ikke å ha oppdatert bloggen på en halv evighet! Men jeg sliter virkelig nå om dagene. For det første med å finne tid til å gjøre alt jeg har lyst til, men enda verre, med å finne lysten til å lage noe! Liker absolutt ikke den følelsen, så jeg håper jeg snart kan komme tilbake til mitt gamle jeg.

Heldigvis har jeg en liten følelse av at det ikke blir så altfor lenge til. I dag våknet jeg relativt uthvilt kl 7. Og med en deilig høstmorgen ute og barn som til en forandring verken klatrer på meg, eller maser hull i hodet på meg, fikk jeg endelig gjort ferdig ryggsekk nr. 2!
Det skulle bli skolestart-gaver til tantebarna mine. Rett nok har de godt og vel passert starten, men en slik gave er vel koselig å få når som helst, så jeg håper jentene blir glad for dem!


Klikk her for å se den første sekken jeg lagde.

******
I should be ashamed for not updating my blog since forever! I'm really struggling these days. First to find time to do all I want to, but even worse, I'm struggling to find the "want" to make anything! I don't like that feeling at all, so I'm hoping I'll be back to my old self again soon. Fortunately I've got a feeling that it won't be too long. This morning I woke up at 7 am relatively rested. And with a beautiful fall morning and kids that for once didn't crawl all over me or nagged a hole in my head, I finally got to finish backpack no# 2! It was supposed to be back-to-school-presents for my nieces. The school started weeks ago, but I'm thinking these are a nice gift to get anytime, so I'm hoping the girls will like them! Click here to see the first backpack I made.

I'm entering this to the following challenges:

9 kommentarer:

 1. knallfin! tenker de blir glade selv om skolen er igang - det er alltids koselig med en overraskelse, og sekken din er jo kjempelekker!

  takk for at du deler med oss i Papiravisen!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 2. Kjempefine sekker, måtte titte på den første óg :)
  Takk for at du deltar hos Papiravisen med denne.

  SvarSlett
 3. This is so clever, thanks for entering it into the creative card crew challenge.

  SvarSlett
 4. Så lekker.
  Takk for at du deltar hos Papiravisen.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 5. Så tøff skolesekk!

  Tusen takk for at du deltar hos oss i Papiravisen :D

  SvarSlett
 6. Kjempefin :)
  Takk for at du deltar hos Papiravisen.

  SvarSlett
 7. Jättesnygg ryggsäck!
  Har du en mall på den? Är lite sugen på att prova göra en själv ;)

  Tack för inspirationen och för att du deltar hos Kort o Mania!

  Kram Nelle

  SvarSlett
 8. kjempe søt liten sekk :D
  takk for din deltagesle på vår utfordring 46!
  klem fra linda s l

  DT KOM

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...