torsdag 26. desember 2013

Ekstra sjokoladekort

Vel overstått jul! Jeg har hatt en tilnærmet mediefri juletid så langt, men i dag er en typisk sløvedag hos oss. Så mens ungene og far leker med julegavene sine, kan mor kose seg med andre ting.

Rett før jul falt ting litt i fisk, da hele familien plutselig lå strøken med den verste influensaen jeg har opplevd på 20 år! En hel uke med juleforberedelser forsvant, så når kroppen endelig begynte å få litt energi igjen, hadde jeg altfor mye å ta igjen. Heldigvis fikk vi lillesøster på julebesøk, så hun hjalp meg med å få det meste på skinner igjen. Jeg har verdens beste lillesøster altså! :) Jeg rakk i alle fall og få ferdig alle bestillingene på sjokoladekort, men jeg har fortsatt ikke rukket å sende alle mine egne julekort, og pepperkakehuset ligger fortsatt i deler her. 

Når jeg endelig ble ferdig med alle sjokoladekortene til julemessa, fortalte jeg min kjære far om suksessen og han ble veldig nysgjerrig på hvordan disse kortene så ut. Så da måtte jeg jo lage et ekstra til han, som gikk med juleposten sørover like før jul, akkurat tidsnok til å rekke frem til julekvelden.

Som alle de andre kortene er det et helt enkelt kort med tekst fra Norsk Stempelblad og noen snøfnugg fra MS puncher. Snøfnuggene har fått et lag med Stickles Frosted Lace.

Innsiden er enda enklere, med et lite skrivefelt og lommekant punchet med MS Cherish punchen. 

Enkelt og greit, og pappa var kjempefornøyd, så da er jeg det også. Det er virkelig sant at det er større glede å gi enn å få! Selv om jeg selvfølgelig er utrolig glad for alle gaver, kort og hilsener jeg har fått til jul!

Håper alle har hatt en like fantastisk julefeiring som meg så langt. Nyt dagene som er igjen, det skal i alle fall jeg gjøre! :-)

Challenges:

3 kommentarer:

 1. Så fint at pappaen din ble glad for kortet!
  Kjempefint kort var det også. :)
  Fortsatt god jul.

  SvarSlett
 2. Such a sweet image and a wonderful card! Thanks for playing at Creative Inspirations and I hope you had a lovely Christmas! xxx

  SvarSlett
 3. Kjempe flott Sjokoladekort du har laga.. Den blei nok godt motatt kan eg tenka meg :)
  Håpar de e friske igjen no og at de har kosa dåka litt i jula sjøl om de har vore sjuke.

  Tusen takk for at du deltok hjå oss i Kreativ Scrapping..

  Håpa du får eit Kreativt og godt nytt år :)

  Klem frå Tine

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...