torsdag 14. mars 2013

KOM5 - Banner

Dagene flyr altfor fort av gårde og jeg har (som vanlig) fått gjort altfor lite! Jeg har en del prosjekter på gang, men ingenting jeg kan vise frem enda.
Det jeg kan vise frem er mitt bidrag til runde fem i Kort-O-Mania, hvor oppgaven var å bruke banner på kortet. Dette er det jeg leverte:
*The days fly by way too fast and I have (as usual) not got much done! I've got a few projects going on, but nothing I can show yet. What I can show is my entry for round five of Kort-O-Mania, where the challenge was to use banner on the card. This is what I entered:*

Jeg fant fram en 6x6 arkpakke fra Websters Pages som jeg fikk hos søteste Yasmine når jeg besøkte henne i november. Vimplene er klippet ut for hånd i ett av arkene fra pakken og limt på en snor av eplegrønn Divine Twine. Et par strimler av papir fra ulike ark i pakken, og jeg ble overlykkelig når jeg fant knappen som jeg syns passet helt perfekt til fargene. Et funn fra Andrine og Marens landhandleri. Teksten er fra Papirloftet, stemplet med Memento Rich Cocoa. En liten avrunding på hjørnet oppe syns jeg gjorde den siste finishen. Det ble ikke så mange stemmer på meg i denne runden, ikke så rart med alle de fantastiske bidragene som kommer inn. Det er utrolig mange flinke kortlagere der ute!! Men takk for de stemmene jeg fikk!

*I found a 6x6 pad from Websters Pages that I got from sweet Yasmine when I visited her this november. The pennants are cut by hand from one of the papers in the pack and glued to a string of apple green Divine Twine. A couple of paper strips from different papers in the pack and I was thrilled when I found the button that I thought matched the colours perfectly. A catch from Andrine og Marens landhandleri. The sentiment is from Papirloftet, stamped in Memento Rich Cocoa. I thought the rounded upper corner was the final touch. I didn't get many votes this round, no wonder with all the amazing entries. There are so many fabulous card makers out there!! But thanks for the votes I got!*
 

2 kommentarer:

  1. Leker du gjemsel om dagen?? Av naturlige årsaker har ikke jeg vært så innmari aktiv inne på forumet i det siste, og jeg har heller ikke vært supergira når avstemningene blir lagt ut mandag kveld, sikkert fordi jeg ikke er med på denne KOM-runden. Jeg titter likevel innom, og det er her min lille gjemsel-kommentar kommer inn. Vanligvis er kortene dine enkle å finne, de har liksom din signatur. Men på noen av de siste kreasjonene dine har jeg virkelig ikke ant at det var du som sto bak. Og dette kortet føyer seg fint inn i den rekken av kort som jeg ikke tenkte at du kunne stå bak, jeg har nemlig lett etter deg inne på KOM. ;) Når det er sagt er dette kortet herlig. Jeg forbinder som regel ikke gult med deg, men du har laget et skikkelig glad-kort. Jeg syns papirene fra Webster's er fine, men sliter med å bruke de selv, så jeg er imponert. Vimplene med twinen var bare prikken over i'en og den knappen er herlig over stripene!!

    SvarSlett
  2. Et smukt kort som lyser af forår!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...