torsdag 2. juni 2011

Krisen over!

Det var en utfordring som startet det hele så da passer det jo bra at det blir en utfordring som avslutter det hele. Jeg snakker selvfølgelig om min "identitetskrise" (se innlegg under). I løpet av de siste ukene har jeg prøvd ulike stiler for å prøve å finne ut hva som er MEG, og jeg har funnet ut mye om meg selv. En ting jeg vet helt sikkert, er at jeg er ingen stempler. Fargelagte motiver og dekorering rundt et bilde er bare ikke for meg. Jeg vet også at jeg ikke mestrer vintage, shabby chic og steampunk. Så hva er jeg? Hvilken stil definerer meg? Jeg vet ærlig talt ikke! Jeg vet hva jeg liker og hva jeg ikke liker, men det jeg står igjen med da er ingen spesiell stil, i alle fall ikke som jeg kjenner til. Jeg er flere ting, litt av det ene og litt av det andre og jeg er ganske fornøyd med det! Så her er en side av meg:
Dette er til utfordringen hos Sukkersött 126 - Vis oss din stil.

*************
It was a challenge that started it all so it's only appropriate that it's a challenge that's ending it too. I'm talking of course about my "identity crisis" (see previous postings). Over the past few weeks I've been trying out different styles to try to find what is ME and I've learned a lot about myself. One thing I know for certain is that I'm not a stamper. Colored images and decorating around a picture is just not for me. I also know that I don't master vintage, shabby chic and steampunk. So what am I? What style defines me? I honestly don't know! I know my "likes" and "don'ts", but what I'm left with is no particular style, at least that I know of. I'm diverse. A little of this and a little of that, and I'm quite happy about that! So here's one side of me:

1 kommentar:

  1. Dette kortet synes jeg var nydelig. Og den turkise sløyfa mot det lilla - herlig. Kanskje stilen din er litt "clean and simple", flott er det uansett.
    Takk for at du deltar hos Sukkersøtt, og lykke til.
    Klem :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...