lørdag 4. september 2010

Innlegg nr 100!!

Jeg husker ikke akkurat hva jeg tenkte den dagen i mars da jeg begynte å blogge, men at jeg en gang skulle poste mitt innlegg nr. 100 var det definitivt ikke. Men her er jeg altså, innlegg nr. 100 etter snart et halvt år i bloggverdenen. Og flere skal det bli! Jeg trives godt i blogglandia, med alle utfordringer og candyer og alle de hyggelige bloggerne jeg "treffer". Jeg har til og med fått mine helt egne følgere, noe jeg absolutt ikke hadde trodd jeg skulle få! Jeg setter virkelig stor pris på dere og alle hyggelige kommentarer jeg får! Nå må jeg bare bli flinkere til å kommentere selv!

Så over til dagens kort: Det er ikke nr. 100, for det passerte jeg faktisk for en stund siden! ;-) Dette kortet lagde jeg i går kveld, men da jeg var ferdig med det var jeg så trøtt at jeg måtte legge meg før jeg fikk postet det! *lol* Kortet er egentlig en bestilling på et dåpskort, men jeg er veldig usikker på om det svarer til kundens forventninger, så det er meget mulig at jeg lager et nytt..

Og siden jeg liker utfordringer så godt, så melder jeg meg på følgende utfordringer *and since I enjoy challenges so much, I'm entering the following challenges*:

Cute Card Thursday - Challenge 128 Material girl
Nordsalten Hobbyklubb - Utfordring 13 Wings
Really Reasonable Ribbons - September 1st challenge Flowers

*************
I don't remember excactely what I was thinking that day in March when I started blogging, but it was definately not that I would publish my post no# 100 some day! But here I am, post no# 100 after almost six months in the blog world. And more to come! I really enjoy blog country with all the challenges and candies and all the nice bloggers I "meet". I even got my very own followers, which I definately never would've thought! I really appreciate all of you and all the sweet comments I get! I just have to get better at commenting myself!

So, over to the card for today: It's not no# 100, I actually passed that a while ago! ;-) I made this card last night, but when I was done I was so tired that I had to go to bed before I got to post it! *lol* The card is really an order for a christening card, but I'm not sure it's what the customer expected, so I might make another one...

6 kommentarer:

 1. Kjempeflott kort. Takk for at du deltar på NordSalten Hobbyklubbs utfordring.

  Lykke til

  SvarSlett
 2. Beautiful card!! Congratulations on your 100th blog post. Thanks so much for joining our Really Reasonable Ribbon challenge.

  SvarSlett
 3. Nydelig, elegant og stilrent kort. Takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

  -DT Wenche

  SvarSlett
 4. Et veldig pent, rent og elegant kort! :)

  Klem, silje

  SvarSlett
 5. Fabulous card! I love the butterfly.
  Thank you for joining us at CCT this week! :)
  Hugs, Vanja

  SvarSlett
 6. Grattis med innlegg nr 100!
  Dette er et lekkert og stilrent kort, Renate, nydelige farger og pynt!
  Takk for at du deltar på NSHKs utfordring - lykke til!
  ♥ Klem, Marianne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...