torsdag 28. februar 2013

KOM oppgave 3

Ukene flyr og Kort-O-Mania er ferdig med tredje runde. Denne gangen måtte vi ha med minst 10 dekorelementer. Jeg kom ut av tellingen, men det er langt mer enn ti i alle fall!
 
Jeg hadde det ganske gøy med dette kortet, det praktisk talt lagde seg selv, selv om jeg fikk litt dårlig tid på slutten. Jeg hadde en liten idè om hva jeg ville gjøre, så jeg tok frem mappen med resteark og en skål jeg har stående på bordet med all slags nips og rester etter tidligere prosjekter. Og da var nesten hele jobben gjort!
Pion arket i bunnen er nesten ikke til å kjenne igjen med rufsing, sverting, hvitvasking med gesso og stempling med teksturstempler og Archival blekk. Hele herligheten har fått noen gode dusjer med Glimmer Mist Denim Blue og Creme de Chocolate her og der.
 
Litt nærmere på noen av detaljene. Her er det både trykknapper og glassperler og bak panelet stikker det ut noen striper av Maja ark jeg fant i restehaugen.
 
Tusen takk for stemmene jeg fikk i runden!
 


2 kommentarer:

  1. Du har helt rett..Pion-arket er ikke til å kjenne igjen;) Herlig kort med masser av stæsj, digger grisekort fra deg. Klem:)

    SvarSlett
  2. Åh, hvor et fantastisk kort!! Sikke skønne detaljer og masser af lækkert pynt.

    Knus :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...