tirsdag 22. januar 2013

Julestafett 8 - Telyskort

Før jul sendte jeg avgårde en konvolutt til Elin. Dessverre rakk den ikke frem før hun reiste over dammen, så det ble liggende å vente på henne en laaaang stund. Dette var bidraget mitt til siste runde i julestafetten på scrapping.no, men jeg ville ikke publisere det her før jeg visste at det var kommet frem, og det tok sin tid!
 
Motivet er Molly the Elf fra Saturated Canary. Det er første gang jeg har prøvd fargelegging med ProMarkers på kraft kartong og det fungerte mye bedre enn jeg trodde. Molly har også fått litt stickles på klærne og knapper av Liquid Pearls. Kantene på motivet er stemplet med stempel fra Kort og Godt. Arkene er fra Maja Design. Det ble ikke plass til så mye pynt på dette kortet. Snøkrystallen er fra en MS punch som ble svertet litt med Fluid Chalk Creamy Brown og påført Stickles Frosted Lace. Julekulen er stanset ut med Spellbinders die og stemplet med stempel fra Waltzingmouse Stamps. Jeg stemplet med Distress Ink Stormy Sky og embosset med Frosted Crystals fra Ranger. Det ble en herlig effekt som dessverre ikke kommer frem på bildet.

Inni fikk jeg plass til et stempel fra Norsk Stempelblad. Stemplet med Memento Rich Cocoa.

Og slik ser det ut inni. Som vanlig er telyskortet fylt med tre telys, noen teposer og en dekorert fyrstikkeske. Denne gangen fikk også telysene pynt med sølvstripet Washitape fra Mt rundt kanten, men det husket jeg ikke å ta bilde av.

På baksiden har jeg droppet mitt personlige stempel, jeg regner med mottakeren vet hvem som har laget det. ;-) I stedet har jeg stemplet et tekststempel fra Kort og Godt.
Og med det kan jeg runde av 2012-prosjektene. Totalt passerte jeg over 100 kort i 2012, og beviset ligger i sidebaren min med blinkien fra scrapping.no. *S* Måtte det nye året bli like produktivt!

2 kommentarer:

  1. Sikke et skønt te-lys kort! Farverne er så fine og din farvelægning er super lækker!!


    Knus Jytte :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...