mandag 31. august 2015

You are so special

Denne artikkelen er skrevet for scrapping.no

Å scrappe de helt spesielle bildene til de helt spesielle personene, er skikkelig vanskelig! I alle fall syns jeg det. Og denne LO'en har jeg slitt med leeeeenge!

Bildene er av min datter på en ferietur for 4-5 år siden. De har blitt tatt frem med ujevne mellomrom og matchet med ulike ark og pynt flere ganger enn jeg klarer å telle og lagt til side igjen like mange ganger før jeg endelig fant ut at det var på tide å bare hoppe i det.

Det eneste som ikke har blitt byttet ut utallige ganger er dette utklippet fra et MME mønsterarket. Det måtte være med! Men resten av mønsterarket forsvant visst underveis.

Men det ble erstattet av et annet ark fra samme serien. Den er ikke ny, men duverden som jeg digger denne serien! Jeg har visst ikke engang tatt meg råd til å kutte av produktlinjen. *fnis*

Arkene er så mye pynt i seg selv at jeg ikke har brydd meg med å bruke flere ark. Jeg har kun pyntet med diverse blomster og stæsj fra lageret mitt, samt litt god gammeldags punchinella og gesso.

Et nærbilde av noe av stæsjet. Blomster fra Prima og Wild Orchid Crafts, knapper fra lageret mitt, en Prima urskive, en Melissa Frances resinfugl og en supersøt button fra Magic Monday.

Så enkelt kunne det gjøres, og selv om jeg nok aldri kommer til å bli helt fornøyd med hvordan disse bildene blir scrappet (for jeg kommer nok til å scrappe dem på nytt en gang), er jeg likevel fornøyd med at jeg faktisk fikk det gjort! *ler*

Har du liggende noen av de vanskelige bildene? Hopp i det! (men sørg for kopier, så du kan gjøre det om igjen!) ;-)

1 kommentar:

  1. Digger denne og synes du har klart og gjøre bildene virkelig rettferd her. Og blomsteroppsatsen din er en av de råeste jeg har sett, så den legger jeg i inspirasjons mappa mi :-)
    håper vi snart får se mer av deg her inne ;-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...