onsdag 4. mars 2015

Bloggen som våknet til liv...

Skulle nesten tro jeg hadde forsvunnet helt ut av scrappeverdenen når bloggen drukner i støv og spindelvev, men sånn er det dessverre når ting skjer på alle bauger og kanter, så må noe vike for andre ting. I mitt tilfelle går det altså utover min private blogg, men jeg er langt fra borte fra verdenen! Tvert i mot, jeg står midt i smørøyet og koser meg vilt og uhemmet med hauger av scrappegodis i min egen scrappebutikk. Det siste tilskuddet til "familien" ble lansert i dag og som butikkeier kan jeg si at jeg er stolt og glad. Som privatperson må jeg si at jeg hopper av hysterisk lykke over å kunne være den eneste i Norge som får lov til å sende ut de superduperfantastiske produktene fra 


Jeg ble introdusert for produktene av skjønne Tove i fjor vår og du kan trygt si at det var kjærlighet ved første blikk! Stjerner og søm og negative diecuts, hvem kan ikke elske sånt!?! Og da passer det vel fint å mimre tilbake til Scrapp med Hjertet i Tromsø 2014, hvor jeg laget dette med akkurat de samme die'ene som jeg nå selger i butikken.


Stitched Stars die-settet finner du hos Hjerteboden her. Følg med i Hjertebodens blogg og på Hjertebodens Facebookside for spennende happenings i anledning lanseringen.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...