torsdag 24. oktober 2013

KOM #5

Jada, jeg vet at jeg ikke har publisert KOM #4 enda, det kommer når innsiden blir ferdig. I mellomtiden får dere beskue mitt bidrag til runde 5. Oppgaven var "minst 10 blomster". Til å begynne med hørtes det skrekkelig mye ut, men etter å ha sett inspirasjonsbildet fant jeg ut at det kunne jo ikke være så vanskelig. For sikkerhets skyld kom jeg opp med en idé som garantert kom til å inneholde mer enn 10 blomster, bare se her:

Det gikk overraskende fort å lage dette kortet når ideen først var der. Jeg plukket det første og beste arket jeg fant i Maja Design Vintage Spring Basics blokka, rufset, svertet og sydde kantene og skjærte det opp på midten. Rev av noen biter (au au, det smertet meg å rive de vakre arkene!) og rullet kantene til sidene. Rullekantene ble også svertet med Distress Ink Vintage Photo og Walnut Stain. Så var det bare å kjøre på med blomster. Alle er fra Wild Orchid Crafts. Jeg la også inn noen pyntebær jeg har fått fra en hyggelig scrappedame.
Nederst festet jeg en seambinding sløyfe, svertet med Vintage Photo, og pyntet med hyssing, knapp og charm fra lageret mitt.
Teksten fra Norsk Stempelblad er stemplet på Bazzill Natural med Memento Rich Cocoa. Også her er kantene svertet med Vintage Photo. Jeg har i tillegg laget litt "sving" på banneret , men det vises ikke så godt på dette bildet.
Noen halvperler her og der ble siste finishen og dette tok meg til en andreplass i finalen. Tusen takk til alle som stemte på meg! :)

1 kommentar:

  1. 10 blomster er ikke skrekkelig vanskelig nei, og som du vet fikk dette kortet stemmene mine hele veien, min desiderte favoritt!! Digger at du har sydd rundt kanten på mønsterarket TO ganger, det står det respekt av, så tidkrevende som panelsøm er!! Gleder meg til å se hva du finner på til KOM 6!! Stoooor klem fra Elin

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...