søndag 26. mai 2013

Barrieren er brutt

Av en eller annen merkelig grunn har jeg alltid vært skremt ved tanken på å lage LOer. Hvor mye jeg enn skulle ønske at jeg kunne det, så turte jeg aldri å prøve. Men på kurs med Yasmin Tölche i Tromsø i vår, brøt jeg for første gang den barrieren. Jeg fikk det til, jeg koste meg med det og resultatet ble ikke så aller verst, syns jeg selv. Den LOen jeg laget den gangen ligger fortsatt på lekerommet mitt og mangler journaling. :-/

Når mitt eldste tantebarn skulle konfirmeres for et par uker siden, hadde jeg store ambisjoner om å lage et helt album til henne. Det ble med tanken, men når min søster (konfirmantens mor) hadde bursdag for et par dager siden fikk jeg en ny sjanse. De fikk så mange nydelige bilder at jeg kunne ikke motstå fristelsen til å gjøre noe utav et av dem, så da ble denne til, min andre LO noensinne.
La meg bare si at det ikke eksisterer veldig mange bilder av denne familien samlet, så dette bildet er i grunnen en liten sensasjon i seg selv, derav også tittelen. Ikke et hvilket som helst bilde, men det eneste "offisielle" familiebildet. Og at jeg har fått tillatelse til å publisere det er enda mer sensasjonelt! *lol*


Mønsterarkene jeg har brukt er fra Maja Design, Vintage Summer Basic-kolleksjonen. Den kolleksjonen har virkelig blitt en favoritt hos meg, og det er den jeg tyr til når jeg ikke har bestemte ideer om hvilke ark jeg skal bruke på mine kreasjoner.

Dekoren består av TH diecuts, Blomster fra WOC og Papirloftet (tror jeg), sommerfugl og kantpuncher fra MS, Thickers og Tiny Alphas, samt litt bling fra Panduro.

Journalingen har jeg skjult på tagen under bildet, som er stanset ut i akvarellpapir med TH die, svertet med Distress Ink, Tumbled Glass og festet seam binding fra WOC på og en knapp fra Andrine og Marens Landhandleri.

Det ble en del jobb med denne, men jeg er SÅ glad for at jeg endelig har kommet over hinderet og håper det ikke blir så altfor lenge før jeg kan presentere en ny LO her. ;-)

2 kommentarer:

  1. Nydelig! Bare fortsett med loer du :o)
    Ha en fin dag :o)

    SvarSlett
  2. Det var en fantastisk flott LO! Skulle tro du ikke hadde gjort annet enn å lage LO'er, den ser jo så proff ut! Dette er helt klart noe du mestrer veldig bra så du burde absolutt lage mange fler :)
    klem Unni

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...