søndag 21. april 2013

Vinner av giveaway

Her går det i ett med sykdom og elendighet, men jeg har ikke glemt trekningen av min giveaway! (Utrolig nok, siden jeg glemmer alt mulig annet nå for tiden! :-/ )
Først vil jeg bare få si tusen tusen takk til alle som har lagt igjen hyggelige kommentarer. Det betyr utrolig mye og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gi dere alle en overraskelsespakke. Jeg håper i alle fall jeg får tatt turen innom hver og en av dere i løpet av de nærmeste dagene.

Så, uten å dra det ut noe lenger: Den heldige vinneren av en overraskelsespakke fra meg er:

Hvis jeg ikke har telt helt feil, skulle det være
 
 
 
Så til ekstratrekningen blant mine følgere. Den ble foretatt ved god gammeldags "navn-i-hatten-loddtrekning" og vinneren ble: 
 
 
Cornelia er en som til stadighet gleder meg med sine herlige kommentarer i bloggen min, og på forumet scrapping.no. Og når hun i tillegg er en utrolig omtenksom, kreativ og inspirerende person, som jeg selv har fulgt siden jeg begynte med scrapping selv, er det en sann glede og få sende den lille ekstra "følger-gaven" til henne.
 
Gratulerer, begge to! Send meg adressene deres på: rekreasjoner'at'gmail.com, så kommer det godsaker i posten om ikke så lenge. ;-)3 kommentarer:

 1. Wiiiiiieeeehooooo!!!!
  Hallå!!! Jag är en vinnare!

  Nu blev jag verkligen jättejätteglad!

  TUSEN TACK!
  Mail kommer... :))

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til de heldige vinnerne !

  Riktig god bedring til Renate - ha en flott uke
  :-) Nina

  SvarSlett
 3. Nu har jag ju fått mitt ljuvliga paket! En superfin vinst innehållande allt möjligt härligt scrap-material!

  Den fina blomsterrankan har redan kommit till användning... kommer i min blogg imorgon, om du är nyfiken på vad det blev av den!

  Ha det gott!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...