søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!

Så var 2011 overstått. For min egen del kan 2011 oppsummeres som det store året for forsinkelser, forglemmelser og utsettelser. I det hele tatt et utfordrende og vanskelig år på veldig mange områder.
På hobbyfronten fikk jeg utrettet altfor lite, syns jeg. Men med ekstra innsats og en herlig heiagjeng (Takk, Tjorven! ;-)) klarte jeg likevel målet på 100 kort i 2011. Faktisk klarte jeg 101! Helt utrolig og jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er for å ha nådd det målet!
I tiden fremover skal jeg vise frem alle de 20 kortene jeg lagde på den siste dagen i året, men i dag vil jeg først vise frem mine personlige favoritter fra 2011 og et kort til en utfordring.

Når jeg ser igjennom bildene av det jeg har laget i 2011 må jeg nesten le litt. Alt fra det helt katastrofale til noe atskillig bedre. Kvaliteten har vært så varierende at å plukke ut favorittene ble ganske enkelt, i kronologisk rekkefølge med det eldste først.

Høsten 2010 vant jeg en utfordring hos Paper Play Challenges, hvor premien var digistamps fra Phindy's Place. En premie jeg satt stor pris på, men alle som kjenner meg vet at jeg ikke er noen ivrig fargelegger. Derfor gikk det helt til januar 2011 før jeg fikk brukt dette herlige Cupid-stempelet og resultatet ble jeg ganske godt fornøyd med.
Opprinnelig innlegg.

Tagkort var en ny ting for meg i 2011. Dette lagde jeg i april på bestilling. Tagkort er utrolig gøy å lage. I tillegg tror jeg det er første gang jeg nærmest har forelsket meg i noe RØDT. Det er definitivt ikke en farge jeg er komfortabel med utenom jul, men dette syns jeg var herlig!
Opprinnelig innlegg.

Egentlig er det bare en ting jeg liker med dette kortet. Det grønne organzabåndet som er snodd rundt ramma. Jeg syns det ble lekkert, og båndet i seg selv er helt fantastisk! En aldeles deilig eplegrønn farge og en kvalitet som får sheerbånd til å virke som myggnetting. Jeg har lett og lett etter mer av dette båndet, men har enda ikke klart å finne den rette fargen igjen.
Opprinnelig innlegg.

Dette kortet lagde jeg i juni og det er ikke så mye annet å si om dette enn at det er MEG. Dette bildet viser dessverre ikke detaljene spesielt godt, men klikk på bildet for å se det opprinnelige innlegget med detaljbilder av det lille "tyllskjørtet" under blomstene. :)
Opprinnelig innlegg.

Etter noen lange måneder praktisk talt uten kortlaging, kastet jeg meg med i kortlagingsmaratonet Kort-o-Mania på Scrapping.no i høsthalvåret. Med dette kortet fikk jeg en plass i finalen den runden. Det betydde enormt mye for meg. Clean and Simple er vel ikke den mest populære sjangeren i kortlagings-Norge i dag, så det var virkelig overraskende og utrolig hyggelig!
Opprinnelig innlegg.


Først i november og desember følte jeg at ting begynte å løsne litt i forhold til kreativitet og aktivitetsnivå og jeg oppdaget en helt ny side av meg selv. Dette var det første kortet jeg lagde med egenprodusert mønsterark.
Opprinnelig innlegg.


Det ble en del telyskort i 2011 også, og helt på tampen gikk det opp for meg at disse absolutt ikke bare kan brukes til jul, så dette herlige lilla telyskortet gikk rett opp på favorittlista mi.
Opprinnelig innlegg


Nok et kort som er veldig lite meg. De som har fulgt med litt vet at vintage er langt utenfor min komfortsone, men for første gang syns jeg at jeg fikk det til, og det var det flere som syns, for jeg fikk nok en finaleplass i Kort-o-Mania med dette kortet. Ubeskrivelig morsomt!
Opprinnelig innlegg

Etter å ha syslet litt med å lage egne bakgrunner, syns jeg at dette ble ett av de beste resultatene med teknikken. Jeg er veldig glad i blå jule- og vinterkort, og dette har enda en bonus. Det ser ut som is! Dessverre kommer mine fotokunnskaper til kort med å kunne få frem denne effekten. Synd, for det er virkelig stilig!
Opprinnelig innlegg.

Det siste favorittkortet mitt forsvant nesten for meg, da jeg sendte det avgårde med bestilleren uten å ha tatt bilde av det først. Bare en dråpe i det havet at forglemmelser i 2011, men så herlig når det ordnet seg med bilde likevel. Igjen et kort med effekter som ikke foto kan fange. Men så absolutt et kort jeg koste meg med å lage og som blir ekstra spesielt når jeg vet at mottakeren setter utrolig stor pris på det.
Opprinnelig innlegg.*******
Det var min nyttårskavalkade fra året 2011. Nå er jeg veldig klar for å slå en strek over det gamle og se fram mot et nytt år med blanke ark, nye muligheter og nye utfordringer. Med nytt hobbyrom ser jeg ikke bort fra at dette året kan bli mitt mest produktive så langt. Så får jeg bare håpe at kvantitet ikke går utover kvalitet, men at jeg kan utvikle meg og bli mye, mye bedre!

Her kommer i alle fall det aller første kortet jeg lagde etter å ha fått både bord- og sitteplass på mitt nye hobbyrom. Kvaliteten får det bli opp til andre å bedømme. ;) Jeg prøver lykken hos Papirdokkene og Cards and Scrap.


Måtte 2012 bli et fantastisk år for alle mine bloggvenner!
Supplies
Paper: Bazzill cardstock White, Ladybug and Friends - Light a candle
Stamps: Papirdesign
Ink: Distress Ink Antique Linen, Weathered Wood
Other: Spellbinders Labels Fourteen die
Accessories: Ribbons and charm from my stash

12 kommentarer:

 1. Super sødt babykort

  10000 tak for at du deltager på card and scraps udfordring
  knussss

  SvarSlett
 2. Så elegant! Nydelig med den store sløyfen! Og kjekt med noe annet enn de tradisjonelle babyfargene

  Takk for et flott bidrag til Papirdokkene

  SvarSlett
 3. Nydelig kortkavalkade! Gler mæ til fortsettelsen :)
  100 kort? E imponert!

  SvarSlett
 4. Så mange flotte kort du har laget !!! Kjempelekre ! :)
  Håper du får et virkelig Godt Nytt År ! :)

  SvarSlett
 5. Det var et vakkert babykort.

  Takk for at du deltar på babyutfordringen til Papirdokkene. Klem :o)

  SvarSlett
 6. Så enkelt og delikat! Og så fint med den store sløyfa:) Herlige farger du har brukt!

  Takk igjen for at du scrapper med oss Papirdokker

  Smil fra Anne:)

  SvarSlett
 7. Det var en lækker årskavalkade du her viser. Og kortet du har lavet til udfordringen hos bl.a. Os på Card and Scrap er virkeligt elegant og smukt. Tak for du deltager i udfordringen - og Godt Nytår.
  Knus.

  SvarSlett
 8. Kjempeflotte kort!
  Og et godt kreativt nytt år til deg! :)

  SvarSlett
 9. Wow, så masse lekkert du har laget!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...