mandag 18. oktober 2010

Another first

Jeg pleier å si at det er en første gang for alt her i livet. Denne gangen er det mitt første trifold shutter kort det er snakk om. Jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var å lage dette. Men dekoreringen var det verre med! ☺ Om resultatet ble godkjent eller ei gjenstår å se når mottakeren får det senere denne uken.


Dette blir mitt bidrag til Extra cute 13 - Lim det hos That's just so cute. (Limroller, dobbelsidig tape, selvklebende chipboard og halvperler, panokitt-lim, ZipDry og limputer! ☺)

************
I always say there's a first time for everything in life. This time it's my first trifold shutter card. I was surprised how easy it actually was to make this. But the decorating was harder! ☺ Whether the result passes or not will be determined when the recipient gets it later this week.

3 kommentarer:

 1. Kjempeflott :) Skikkelig elegant og vakkert, og liker så godt de duse fargene. Synes det er så mye med de korta jeg, at man trenger ikke å ha på så mye pynt.
  Tusen takk for ditt bidrag.
  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem Gunn-Elin :)

  SvarSlett
 2. nydelig og stilig med sine eksklusive papirer, minner litt om et herregårdshus. likte det veldig godt, og jeg er sikker på mottakeren og vil like det ;o)
  takk for at du deltar.
  ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett
 3. knallflott rett og slett, liker at du har gjort det så rent

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...